Канте

Пакување од 4 килограми

Канта

Пакување од 8 килограми


Пита

Пакување од 1 килограм

Штека

Пакување од 3 килограми

Погледнете го видеото

Како изгледа производството на сирење и кашкавал во нашите погони.
parallax background

Млекара ИМВ Доо од Битола започна со производство ма млечни производи под брендот VEMILK во 2017 година. Лоцирана е во с.Кравари, во подножјето на Баба планина, во најмлечниот регион - Пелагонија.

Во објект од 2100m2, Изграден по најнови стандарди и опремен со најсовремена технолошка опрема секојдневно се произведуваат стандардни, безбедни 100% млечни производи

Белото саламурено сирење, кашкавалот, биеното сирење и урдата се производите коишто за многу кратко време станаа препознатливи на пазарот, го освоија вкусот ка купувачите и се наградени со нивната доверба.

Нашиот асортиман се проширува со производство на свежо млеко, неколку типови на јогурт и кисело-млечни производи, така што ќе ја збогатат својата трпеза со квалитетни производи.

Уживајте со VEMILK - млечно Вкусно


повеќе