Kравјо Бело сирење

Кравјо сирење саламурено со мин. 45% млечна маст во сува материја. Состојки: пастеризирано кравјо млеко, стартер култура, сирило, сол, калциум хлорид. Да се чува на температура од +2 до +8 ˚C

Нутритивна вредност 100g
Енергија
1231 kJ / 293 kcal
Масти 23g
Заситени 14g
Јаглехидрати 1.3g
Шеќери
0.3g
Протеини 18g
Сол 3.2g