PIZZA кашкавал

Кашкавал за пица со мин. 45% млечна маст во сува материја. Состојки: пастеризирано кравјо млеко, стартер култура, сирило, сол, калциум хлорид. Да се чува на температура од +2 до +8 ˚C

Нутритивна вредност 100g
Енергија
1418kJ / 338 kcal
Масти 25g
Заситени 16g
Јаглехидрати 1.2g
Шеќери
0.4g
Протеини 25g
Сол 2.2g