OВЧО БЕЛО СИРЕЊЕ

Овчо сирење со мин. 45% млечна маст во сува материја.
Состојки: пастеризирано овчо млеко, стартер култура, сирило, сол, калциум хлорид. Да се чува на температура

Нутритивна вредност 100g
Енергија
1379 kJ / 329 kcal
Масти 28g
Заситени 16g
Јаглехидрати 1.2g
Шеќери
1.2g
Протеини 18g
Сол 3.2g