Биено кравјо сирење

Кравјо биено сирење саламурено со мин. 45% млечна маст во сува материја. Состојки: пастеризирано кравјо млеко, стартер култура, сирило, сол, калциум хлорид. Да се чува на температура од +2 до +8 ˚C

Нутритивна вредност 100g
Енергија
1503кЈ / 359 кcal
Масти 30g
Заситени 19g
Јаглехидрати 2.3g
Шеќери
0.2g
Протеини 19g
Сол 2.6g